ep vista de la sede de la compania de mango en palau solit i plegamans
David Zorrakino - Europa Press

Mango ha anunciat una nova inversió a través de la seva acceleradora Mango Startup Studio. Es tracta de Hoop Carpool, una empresa emergent que ofereix a les empreses i universitats una alternativa de mobilitat que permet als treballadors i alumnes compartir trajectes de curta distància de manera eficient i sostenible.

La inversió suposa el suport financer de la companyia a l'empresa emergent mitjançant un crèdit participatiu convertible i representa l'entrada de Hoop Carpool en un programa d'acceleració pel qual els emprenedors coneixeran de primera mà el funcionament de Mango, podent escalar el model de negoci.

Com a part del programa, l'equip de Hoop Carpool rebrà sessions d'assessorament i mentorització per part de professionals de Mango, col·laborant-hi per elevar la proposta de valor del seu projecte empresarial.

Així mateix, la companyia ha informat que farà una prova pilot, de sis mesos de durada, amb els treballadors de les seves oficines centrals, que podran utilitzar Hoop Carpool per compartir cotxe durant els seus trajectes a la feina, oferint-los una alternativa de mobilitat sostenible.

Es tracta de la setena inversió que Mango StartUp Studio realitza des de la posada en marxa el 2022. Fins ara, l'acceleradora acumula inversions en empreses com Ziknes, una empresa emergent d'impressió 3D de peces d'arquitectura i disseny amb materials sostenibles o Flipflow, una empresa emergent d'analítica de mercat i monitorització de dades de negoci.

contador