dl lvmh louis vuitton moet hennessy logo 20231011 1203
Sharecast graphic / Josh White

LVMH, a través de la seva divisió Thélios, ha anunciat la signatura d'un acord per adquirir Barton Perreira, una empresa d'ulleres de luxe cofundada per Bill Barton i Patty Perreira el 2007 a Los Angeles, Califòrnia.

  • 597,40€
  • -2,70%

Aquesta operació, la quantitat de la qual no ha estat revelada, permet a l'empresa ampliar la seva cartera i contribueix a enfortir el lideratge al sector.

"Estem entusiasmats de donar-li la benvinguda a Barton Perreira a la nostra cartera de Maison. La marca és una veritable pedra preciosa a la indústria de les ulleres i representa un luxe discret, dissenys atemporals i una artesania excepcional. Esperem treballar amb el talentós equip de Barton Perreira i dedicar-nos a preservar la seva identitat única mentre aprofitem els nostres recursos i experiència per desenvolupar encara més la marca”, ha assenyalat Alessandro Zanardo, conseller delegat de Thélios.

L'acord és la segona gran adquisició de l'empresa en dos mesos, després que comprés la marca francesa Alpine Vuarnet el setembre. Així mateix, la companyia ha destacat que aquesta associació elevarà les dues empreses a noves "altures" a la indústria de les ulleres.

A través de la xarxa de distribució selectiva de Thélios, Barton Perreira arribarà a les millors òptiques del món, complementant les boutiques pròpies de la marca. La marca, que té una forta presència al mercat nord-americà, es beneficiarà, a més, de l'abast global i l'experiència en luxe de Thélios, per créixer en mercats d'alt potencial a Europa i Àsia.

Bill Barton, cofundador i director executiu de Barton Perreira i Patty Perreira, cofundadora i dissenyadora de Barton Perreira, per la seva banda, han declarat que “estem increïblement orgullosos del que Barton Perreira ha aconseguit al llarg dels anys i creiem que aquesta associació amb Thélios portarà la marca a noves altures".

Tant Bill Barton com Patty Perreira mantindran els seus respectius rols a Barton Perreira i continuaran liderant la marca en la nova fase de creixement.

contador