logsita nueva sede 3
Logista.

Barclays ha millorat el preu objectiu de Logista fins als 29 euros des dels 25 euros, alhora que reitera la seva recomanació de sobreponderar. Aquest nou preu li atorga un potencial proper al 20% des dels nivells actuals de cotització.

  • 27,28€
  • 0,15%

La pujada de preus de 35 cèntims/envàs a Espanya a finals del 2022 podria beneficiar la valoració d'inventaris de Logista, cosa que es podria traduir en "majors beneficis a Espanya l'exercici 2023", indiquen aquests experts.

Barclays creu que les previsions de creixement de l'EBIT ajustat de Logista "per sobre d'un dígit mitjà" a l'exercici 2023 són conservadores i espera un creixement de l'EBIT superior al 10%.

"Mantenim el nostre consell de sobreponderar i elevem el preu objectiu fins als 29 euros", comenta.

BON ASPECTE TÈCNIC

Des del punt de vista tècnic, els experts de Bolsamanía subratllen que Logista és el títol que mostra millor aspecte de l'IBEX, on s'hi va incorporar el 19 de desembre passat.

En aquest sentit, subratllen que va superar els seus últims màxims històrics i cotitza en pujada lliure. "No pot oferir millor aspecte tècnic. Per a les properes jornades sembla molt probable que acabem veient un atac als 26 euros", indiquen. La companyia cotitza actualment al voltant dels 24 euros.

Noticias relacionadas

contador