logista sede nueva
Logista

Logista ha rebut el 'Risk Improvement Award' de FM Global pels seus esforços en favor de la protecció contra incendis i la reducció de riscos a les instal·lacions de Leganés.

  • 26,82€
  • 1,21%

Juan Carlos Moro, director Corporatiu d'Operacions i Sara Pericacho, directora de Real Estate de Logista, van rebre el premi de mans de James Ashcombe, Senior Account Engineer de l'equip d'Operacions de Londres a FM Global.

Juan Carlos Moro va destacar la tasca del departament de Real Estate de Logista durant el lliurament de premis. Per al director corporatiu d'operacions de la companyia aquest premi demostra el compromís de Logista amb els seus valors i la seva estratègia, prioritzant la reducció del risc, l'excel·lència i l'abast dels millors estàndards per als seus actius immobiliaris. Així mateix, suposa un important reconeixement a l'equip de Real Estate i tots els involucrats en les millores que s'han dut a terme per complir els estàndards d'FM Global”.

El departament de Real Estate determina les especificacions tècniques que han de tenir els projectes i sistemes implantats als actius gestionats per la companyia.

contador