ep archivo   logista libros
LOGISTA - Archivo

Logista Libros, el distribuïdor independent més gran de llibres a Espanya pertanyent a Logista, ha anunciat aquest dimarts l'adquisició de SGEL Libros, empresa nacional de distribució i edició de llibres. SGEL Libros destaca per la distribució de publicacions generals i llibres educatius a nivell nacional. Addicionalment, compta amb una línia d'edició especialitzada al sector de l'ensenyament, ha explicat Logista en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 27,94€
  • 0,00%

Actualment, SGEL Libros distribueix a més de 8.000 punts de venda en diferents canals de comercialització incloent-hi llibreries, quioscos i hipermercats, així com distribució en línia gestionant més de 300.000 comandes l'any. La companyia compta amb un magatzem de 14.000m2 a Guadalajara on hi ha més de 100.000 referències en estoc i amb tecnologies que li permeten la preparació i entrega de totes les comandes a qualsevol punt de venda en 24 o 48 hores. A l'exercici fiscal 2022, SGEL Libros va registrar unes vendes de 50 milions d'euros.

Amb aquesta adquisició estratègica, Logista Libros consolida el seu lideratge com el distribuïdor independent de llibres més gran a Espanya amb la incorporació d'importants fons editorials, afegint també al seu catàleg la distribució de llibres educatius, segons ha destacat Logista al comunicat.

Íñigo Meirás, conseller delegat de Logista, ha explicat que “aquesta adquisició reforça la nostra estratègia de diversificació i creixement. L'aposta de la companyia pel sector del llibre és clara, augmentant la nostra presència en aquest mercat amb l'objectiu de continuar reforçant el lideratge de Logista”.

Per la seva banda, Daniel Oropesa, director general de Logista Llibres, ha destacat que “en incorporar-hi SGEL Libros enfortim la nostra posició de lideratge i la nostra clara aposta per aquest sector. A més, amb aquesta adquisició mostrem el nostre compromís de facilitar solucions de valor afegit personalitzades a les necessitats dels nostres clients i del mercat”.

contador