ep archivo   llyc 20240619090703
LLYC - Archivo

LLYC ha formalitzat un contracte de finançament sindicat per un import de 47 milions d'euros. D'aquests, 30 milions aniran destinats a refinançar el deute existent després de les darreres operacions corporatives i la resta, a emprendre noves adquisicions. El crèdit ha estat signat amb dues entitats, Caixabank i Banc Santander.

  • 9,30€
  • -1,08%

Amb aquesta operació, LLYC assegura que es dota dels fons necessaris per atendre el seu creixement tant orgànic com inorgànic als propers anys i enforteix la seva estructura de finançament.

El 2024, la consultora de Màrqueting i Corporate Affairs ha realitzat dues adquisicions. La primera, al febrer, va ser la compra del 70% de Lambert als Estats Units. Amb aquesta operació, la més gran de la seva història, la companyia va triplicar la seva mida al principal mercat mundial del sector de la comunicació i les relacions públiques. Al maig, LLYC va anunciar l'adquisició de la colombiana Dattis que li ha permès reforçar el lideratge al país andí i a l'Amèrica Llatina.

"El crèdit sindicat ens permetrà afrontar la fase creixement en què està embarcada l'empresa, contemplada al seu actual Pla Estratègic. Ho farà, a més, sense posar en risc les ràtios d'endeutament a què ens hem compromès amb el mercat", assegura Marta Guisasola, Sòcia i CFO Global a LLYC.

Noticias relacionadas

contador