jose antonio llorente llyc
9,75€
  • -0,15€
  • -1,54%

El consell d'administració de LLYC ha acordat convocar la Junta General Ordinària d'Accionistes que se celebrarà a Madrid, a la seu de la companyia, el 27 d'abril a les 12 hores. A l'ordre del dia s'inclou l'aprovació dels comptes anuals de l'exercici 2021 i la proposta de repartiment d'un dividend extraordinari de 0,132 euros per acció amb càrrec a la reserva de prima d'emissió, xifra que suposa un desemborsament total proper als 1,5 milions d'euros bruts. S'abonarà el 15 de juliol d'aquest any.

A més, el consell d'administració sotmetrà a l'aprovació dels accionistes el primer pla d'estoc options de la consultora. Aquest pla beneficiarà un grup seleccionat de gairebé 50 directius de la companyia, que tindran dret a rebre conjuntament fins al 3% de les accions de LLYC, al preu de sortida a cotització, si es compleixen determinats requisits el 31 de desembre de 2024.

El pla, del qual queden exclosos els sis primers socis, "vol reconèixer la contribució d'aquests professionals als resultats positius i al creixement a llarg termini de la companyia", ha dit LLYC a una nota.

Noticias relacionadas

contador