ep archivo   llyc 20240619090703
LLYC - Archivo

LLYC ha adquirit Zeus, consultora estratègica especialitzada en ingesta, anàlisi i visualització de dades. La companyia ha dit en un comunicat que, amb aquesta operació, "fa un pas més per expandir la seva capacitat de data management i enforteix la seva oferta integral de l'àrea de Màrqueting, sobretot en serveis de Growth & Transformation i Deep Learning". Així mateix, ha destacat que la compra li permet instal·lar-se a València. Zeus és la primera companyia que compra LLYC a Espanya fora de Madrid i de Barcelona. Suposa la tercera adquisició el 2024 després de Lambert by LLYC (Estats Units) i Dattis by LLYC (Colòmbia).

Sota els termes de l'acord, LLYC adquireix una participació inicial del 80% del negoci de Zeus per un preu -no revelat- basat en el rendiment de l'EBITDA dels propers dos anys.

Zeus passa a formar part del grup LLYC i continuarà operant sota la marca Zeus by LLYC, dirigits per Amparo García (Sòcia i CEO) i els Socis Directius Nacho Reig i Lázaro Royo.

Al segon semestre, les dues companyies treballaran en la integració de les operacions i en completar les sinergies. García, Reig i Royo lideraran l'estructura amb Jesús Moradillo, Soci i Director General d'Estratègia de Màrqueting Solutions Europa i Gemma Gutiérrez, Directora General de Màrqueting Solutions Europa.

La compra de Zeus, que suposa la catorzena adquisició en la història de LLYC, forma part de l'estratègia de creixement de la companyia, amb la qual busca duplicar-ne la mida durant els propers cinc anys. Per assolir aquest objectiu, LLYC està fent un pla d'adquisicions "selectives" en àrees clau (creativitat, innovació, tecnologia) i mercats estratègics (Colòmbia, Mèxic, Espanya, Estats Units o Brasil).

Des del 2016, Zeus ajuda les empreses a entendre, gestionar i visualitzar les dades perquè contribueixin al desenvolupament del negoci. El seu equip està format per analistes de dades i consultors amb coneixement en diferents sectors, enfocats a descobrir les oportunitats que genera la dada a les companyies, per fer-les créixer i millorar basant-se en els indicadors correctes.

Noticias relacionadas

contador