junta llyc 2024
LLYC

LLYC abona aquest dijous un dividend extraordinari de 0,172 euros per acció a càrrec de la reserva de prima d'emissió, segons ha informat la companyia en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 9,75€
  • 0,00%

La retribució, un 30% més alta que la dels exercicis anteriors, va ser aprovada al juny per la Junta General Ordinària d'Accionistes i suposa un desemborsament total proper a 2 milions d'euros bruts. Es tracta del tercer dividend que reparteix la companyia des que va debutar a BME Growth el juliol del 2021.

El dividend extraordinari es distribuirà als tenidors d'accions de LLYC abans del 15 de juliol de 2024.

La consultora de Màrqueting i Assumptes Corporatius es troba immersa en un ambiciós pla de creixement amb què preveu assolir uns ingressos operacionals de 130 milions d'euros el 2025, cosa que suposaria duplicar pràcticament la seva mida.

Des del començament d'any, LLYC ha dut a terme tres adquisicions: Lambert (Estats Units), Dattis (Colòmbia) i Zeus (Espanya).

El benefici net de LLYC es va elevar el 2023 fins als 9,2 milions d'euros, un 24% més. Els ingressos operacionals de la consultora de Màrqueting i Assumptes Corporatius van augmentar un 14% l'any passat, fins als 83,1 milions d'euros, i els totals ho van fer un 13%, fins als 101,4 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador