cbwalt disney1

L'inversor Dan Loeb ha fet un pas enrere en la seva idea de demanar a Disney la venda i l'escissió del canal ESPN i ha assenyalat que té una "millor comprensió" del potencial de creixement de la cadena de televisió esportiva. Aquest canvi de postura ha tingut lloc després que el director executiu de Disney, Bob Chapek, hagi reafirmat el valor d'ESPN per a l'empresa com a motor de creixement de la companyia.

  • 93,45$
  • -0,14%

En una entrevista concedida al Financial Times, Chapek ha afirmat que Disney s'havia vist "inundat" per l'interès suscitat en diferents entitats que buscaven comprar ESPN a causa dels rumors que l'empresa estava sospesant la venda de la xarxa de cable.

“Si tots volen entrar i comprar-ho... Crec que això diu alguna cosa sobre el potencial”, ha afirmat Chapek. “Crec que el seu potencial és dins de la companyia Disney”.

Així mateix, ha indicat tenir un pla per tornar ESPN a la seva trajectòria de creixement i que quan se sabés de què es tractava "tindran tanta confiança en aquesta proposta com nosaltres".

Després d'aquestes declaracions, Daniel Loeb publicada al seu perfil social de Twitter que esperava veure el president d'ESPN, James Pitaro, per executar els plans de creixement i innovació, "generant sinergies considerables com a part de Disney".

El fons de cobertura Third Point, de Daniel Loeb, adquiria, al mes d'agost passat, una nova participació d'aproximadament 1.000 milions de dòlars a Disney i, mitjançant una carta enviada al CEO de la companyia d'entreteniment, Bob Chapek, demanava l'escissió d'ESPN.

D'altra banda, Disney ha celebrat aquest cap de setmana la seva conferència anual D23 a Anaheim, Califòrnia, on la companyia ha revelat la llista de noves produccions. Disney ha mostrat els avenços de dues pel·lícules molt esperades que arribaran aquesta tardor, la seqüela de Black Panther Wakanda Forever i Avatar: The Way of Water.

També ha ensenyat un catàleg de sèries originals a Disney Plus, incloent.hi la preqüela de Star Wars Andor i la sèrie de Marvel Secret Invasion.

Pel que fa al negoci dels parcs temàtics, des de l'entitat han assenyalat que s'estan recuperant "amb força" i han manifestat que "tenen un impuls comercial envejable".

contador