ep archivo   hotel de nh
NH HOTEL GROUP - Archivo

Minor International ha anunciat aquest dilluns "la seva intenció d'adquirir accions de NH Hotel Group a la Borsa de Valors de Madrid per un període de 30 dies", si bé ha assegurat que "no té intenció actual de comprar més accions d'NH al mercat a partir de llavors”. La companyia ha subratllat que aquesta decisió reflecteix la confiança en la capacitat de la cadena hotelera "per continuar generant valor sinèrgic cap endavant".

  • 4,20€
  • 3,32%

"La mesura es produeix com a part de l'estratègia a llarg termini de Minor per crear un impacte positiu per als seus accionistes, alhora que contribueix a l'increment de la liquiditat de les accions d'NH al mercat durant el període de compra", ha destacat la companyia, que ja té el 94% de les accions en circulació d'NH i que ara augmentarà la participació amb l'adquisició de títols per un preu unitari no superior a 4,5 euros.

Dillip Rajakarier, CEO del grup Minor, ha subratllat la "reputació d'excel·lència en actius destacats" d'NH, alhora que ha lloat el seu "experimentat equip directiu". A més, considera que la cadena "també ha demostrat un historial d'acompliment financer sòlid abans i després de la pandèmia, amb una recuperació comprovada del negoci existent i una cartera d'obertures d'hotels a nous mercats als propers anys".

"Nosaltres creiem que NH té un enorme potencial per impulsar un creixement més gran, especialment quan es combinen les fortaleses d'NH i la resta de Minor", conclou.

Després de conèixer-se aquesta notícia, la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha decidit "sospendre cautelarment, amb efectes immediats" la negociació dels títols d'NH.

Noticias relacionadas

contador