• Level és la marca de baix cost per a vols de llarga distància del grup IAG
ep primer avionlevelprat
LEVEL

IAG ha anunciat aquest dimarts l'obertura a l'aeroport de París-Orly de la segona base europea de LEVEL, la seva marca de baix cost per a vols de llarga distància. Arribarà a aquest aeròdrom francès el proper mes de juliol de 2018, i des d'allà operarà vols a Mont-real, Nova York, Guadalupe i Martinica.

IAG

  • 2,56€
  • 0,16%

El grup aeri estudiava operar amb LEVEL des dels aeroports de Roma-Fiumicino i París-Orly com opcions més interessants, per ser estratègics per expandir el seu nou model operatiu en aquest segment, que es va enlairar al juny des de Barcelona.

"Barcelona va ser el primer pas i amb gran satisfacció avui llancem vols des de la nostra segona ciutat europea", ha afirmat el conseller delegat d'IAG, Willie Walsh, després de qualificar d’"increïblement reeixida" l'acollida de la nova companyia a Barcelona, ​​recull Europa Press.

La companyia de baix cost de llarg radi del grup d'empreses aeri que engloba Iberia, British Airways (BA), Vueling i Aer Lingus comptarà amb dos avions A330-200 basats en Orly, amb capacitat per a 293 places en classe turista i 21 en 'turista premium'. "Orly, igual que Barcelona, ​​és un aeroport de connexió de Vueling, cosa que significa que els clients podran viatjar a París des d'altres parts d'Europa per connectar amb els vols de LEVEL", ha afegit Walsh.

TARIFES A LA VENDA DES DE 99 EUROS

Els bitllets estaran a la venda des d'avui a flylevel.com a partir de 99 euros per trajecte a les rutes a Mont-real, Guadalupe i Martinica i des dels 129 euros per trajecte a la ruta des de París-Orly a Nova York-Newark.

Els vols de la companyia de baix cost des d’Orly seran operats per personal que actualment treballa a OpenSkies, l'aerolínia francesa d'IAG basada en aquest aeroport. En conseqüència, la marca OpenSkies deixarà d'operar com a tal a finals de l'estiu i tots els empleats passaran a operar vols de LEVEL.

Noticias relacionadas

contador