ep archivo   piscina de fluidra 20231103120605
FLUIDRA - Archivo

Les accions de Fluidra es disparen. Durant la sessió d'aquest dijous, els seus títols han arribat a pujar al voltant d'un 5%, cosa que ha afavorit que la companyia lideri els guanys a l'IBEX 35.

  • 23,14€
  • 3,03%

Aquestes pujades "inviten a pensar en un proper atac a la resistència dels 19,65 euros. El seu comportament en aquest nivell de preus és important", assenyala César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía.

Si aconsegueix superar-los, afegeix, “és molt probable que pugui continuar amb les pujades fins al nivell dels 21,42 euros, màxims de l'any passat. Això suposa una revaloració de més del 10% des dels preus actuals”.

Fluidra és un valor que, durant els darrers mesos, ha patit una gran volatilitat. Però amb els avenços d'aquesta jornada, la companyia aconsegueix col·locar en positiu la cotització acumulada durant l'any.

A l'espera que la companyia publiqui els resultats anuals del 2023, durant els nou primers mesos de l'any passat, Fluidra va reduir el benefici un 40% fins als 108 milions d'euros des dels 179 milions del mateix període de l'exercici previ.

Noticias relacionadas

contador