astrazeneca depasse les attentes au deuxieme trimestre 20240521115712

Les accions d'AstraZeneca han caigut aquest dimarts un 2,41% després que la companyia hagi fet conèixer els resultats de l'assaig del medicament contra el càncer de pulmó.

  • 120,60£
  • 0,37%

El fàrmac no aconsegueix els objectius, ja que no mostra millores significatives en supervivència. "El datopotamab deruxtecan va mostrar una supervivència global mitjana de 14,6 mesos en pacients amb càncer de pulmó no microcític no escatós avançat a l'assaig de fase III TROPION-Lung01".

"A la població general de l'assaig, els resultats de l'SG van afavorir numèricament datopotamab deruxtequen en comparació amb docetaxel, però no van assolir la significació estadística", ha comunicat l'empresa.

"Malgrat els nombrosos esforços per superar el docetaxel amb nous enfocaments al càncer de pulmó no microcític avançat o metastàtic tractat prèviament, els pacients només sobreviuen al voltant d'un any", ha afegit Jacob Sands, de l'Institut Oncològic Dana-Farber, Oncologia Metgessa i investigador de l'assaig.

Aquests resultats han estat presentats a la Conferència Mundial sobre Càncer de Pulmó (WCLC) IASLC 2024 organitzada per l'Associació Internacional per a l'Estudi del Càncer de Pulmó.

Datopotamab deruxtecan és un conjugat d'anticòs i fàrmac DXd dirigit contra TROP2 específicament dissenyat, descobert per Daiichi Sankyo i que està sent desenvolupat conjuntament per AstraZeneca i Daiichi Sankyo.

contador