• Els títols han arribat a tocar els 1.007 dòlars per acció
alphabet google bat le consensus et rachete des actions

Les accions classe A d’Alphabet (matriu de Google) han tocat per primera els 1.000 dòlars. De fet, s'han situat per sobre d'aquest valor i cotitzen amb pujades del 0,9%. D'altra banda, les accions tipus C de la companyia també són a prop d'aconseguir aquesta fita, ja que pugen també un 0,9% fins als 984 dòlars.

  • 162,73$
  • 0,77%

Aquesta fita es produeix pocs dies després que les accions d'Amazon toquessin els 1.000 dòlars per primera vegada en la història. A hores d'ara, Google puja un 0,96% fins als 1.005,4 dòlars, tot i que ha arribat a tocar els 1.007,4 dòlars per títol.

Les accions de la matriu de Google estan en pujada lliure, és més, des del començament de l’any s'han revalorat un 26,84%. La pujada és més gran si es compara amb la de fa un any, ja que els títols del gegant d'Internet han avançat més d'un 36%. En aquestes 52 setmanes, el mínim ha estat de 672 dòlars.

Els títols de Google devien haver rebut una empenta gràcies a un informe de Pacific Crest, recollit per la CNBC, que va rebaixar la valoració d'Apple. A l'informe, l'analista Andy Hargreaves va suggerir als inversors comprar Alphabet en lloc d'accions del fabricant d'iPhones

"Recomanem als inversors en tecnologia de gran capitalització que utilitzin els ingressos de vendre Apple per comprar Alphabet, que, creiem, conserva un excel·lent perfil de risc-recompensa", va dir Hargreaves.

D'altra banda, Goldman Sachs va publicar un informe aquest dilluns en què assenyala que el sector de tecnologia és el seu favorit en el moment i que hi ha una "cistella" de 13 empreses que es troben entre les seves preferides, entre d’elles, Alphabet.

Noticias relacionadas

contador