ep archivo   avion de spirit airlines
SPIRIT AIRLINES - Archivo

L'advertència de l'aerolínia de baix cost nord-americà Spirit Airlines que s'estan produint forts descomptes en els vols reservats la temporada de tardor prèvia a Acción de Gracias pesa sobre les accions de les aerolínies més grans.

  • 198,00€
  • 0,00%

IAG

  • 2,50€
  • 1,84%

Els títols d'American Airlines, United Airlines i Delta Air Lines cauen al voltant d'un 1% en les operacions prèvies a l'obertura del mercat després de l'avís de Spirit, que també ha retallat previsions d'ingressos i ha informat que volarà menys al tercer trimestre del previst anteriorment.

Els inversors busquen senyals que l'auge dels viatges després de la pandèmia s'està esgotant després d'un estiu ple de vacances transcontinentals. Els hotels i les aerolínies, la majoria, han indicat que la demanda d'oci està tornant a les tendències estacionals més habituals, però la demanda, en general, es manté.

A Europa, IAG és un dels pitjors valors de l'IBEX (-3%), juntament amb Aena (-3,5%). A més, Air France KLM es deixa un 1,6%, semblant a les pèrdues de Lufthansa i de Ryanair.

REBAIXA PREVISIONS D'INGRESSOS

Spirit Airlines cau al voltant d'un 4% al 'premarket' després de comunicar aquest dimecres una rebaixa en les previsions d'ingressos per al tercer trimestre per tenir en compte l'augment dels preus del combustible.

L'aerolínia s'uneix a Southwest Airlines, United Airlines i Alaska Air Group, que també han advertit de més costos de combustible durant el trimestre actual, ja que els preus del cru van pujar per tercer mes consecutiu l'agost enmig de senyals de restricció de la oferta.

Spirit espera que els ingressos del tercer trimestre se situïn entre 1.240 i 1.250 milions de dòlars, enfront de la seva estimació anterior d'entre 1.300 i 1.320 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador