foxconn-masques-de-protection-respiratoire-coronavirus
227,52$
  • 1,15$
  • 0,51%

La Xina ha ordenat tancar la fàbrica d'iPhone més gran del món per un brot de Covid. En concret, el tancament de l'àrea al voltant de la planta principal de Foxconn Technology Group a Zhengzhou durarà set dies, segons ha comunicat el govern local.

Així, el tancament durarà fins al 9 de novembre i suposa la prohibició que les persones i vehicles circulin pel carrer, excepte per raons mèdiques.

Aquesta mesura posa en perill la temporada nadalenca per a Apple, ja que el tancament de la planta més gran del món pot suposar tallar el flux de treballadors i components addicionals necessaris per accelerar la producció de cara a aquesta època. Cal recordar que la base principal d'operacions de Foxconn produeix aproximadament quatre de cada cinc dels últims telèfons d'Apple.

L'ordre governamental arriba després que els casos de Covid-19 van augmentar fins a 359 dimarts després que la indústria ja estava lidiant amb un brot de Covid-19 que va obligar alguns dels seus 200.000 treballadors a posar-se en quarantena.

Segons ha detallat Foxconn en un comunicat, la planta seguirà operant dins un bucle tancat o una bombolla autònoma que limita el contacte amb el món exterior. Tot i això, la companyia no ha explicat com enviarà els productes dins i fora del complex durant el tancament de l'àrea.

Noticias relacionadas

contador