dl elon musk tesla spacex space x twitter pd
Sharecast / public domain image

La Comissió de Valors i Borsa dels EUA (SEC) ha demandat Elon Musk per obligar el multimilionari a testificar sobre la investigació de la seva compra de Twitter (ara X) l'any passat després que es negués a comparèixer el 15 de setembre passat, data en què estava citat.

"La contínua negativa de Musk a complir la citació administrativa de la SEC està obstaculitzant i endarrerint la investigació del personal de la SEC per determinar si s'han produït violacions de les lleis federals de valors. En conseqüència, la SEC ara demana al tribunal que obligui Musk a comparèixer per donar testimoni de recerca", assenyala el document presentat.

Després de rebre una citació el maig, Musk va acceptar testificar. Tot i això, no s'hi ha presentat, segons apareix reflectit a l'expedient.

La SEC ha explicat que ha intentat "negociar de bona fe amb Musk per trobar una data i un lloc alternatius per al seu testimoni", fins i tot proposant "múltiples dates" l'octubre i al novembre. Però la proposta s'ha trobat amb “la negativa general de Musk a comparèixer per donar testimoni”, assenyala la demanda.

Per part seva, l'advocat d'Elon Musk, Alex Spiro, ha assegurat que la SEC ja ha pres el testimoni de Musk diverses vegades "en aquesta investigació equivocada", per la qual cosa considera que "ja n'hi ha prou".

Noticias relacionadas

contador