ep tienda cerrada de hm de valle real
UGT

CCOO ha cridat la plantilla d'H&M a un nou seguiment massiu de les concentracions i les vagues aquest dilluns, i anticipa la convocatòria de noves jornades de vaga amb vista a la nova convocatòria del SIMA (Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge).

Això, després de l'"èxit rotund" de la primera convocatòria de mobilitzacions –20 de juny (atur parcial) i 22 de juny (vaga de 24 hores)–, amb un seguiment massiu a tot el territori del 80% de la plantilla tancant, els dos dies, un centenar de botigues del Grup H&M (H&M, Cos, Other Stories i Weekday).

Aquestes mobilitzacions s'emmarquen en un context d'inici de la temporada de rebaixes per a aquest estiu, i és que des de CCOO remarquen no només que cada any s'avança aquesta data, també les condicions laborals i salarials precàries –a què ja està sotmesa la plantilla d'H&M – que s'acusen per la manca de plantilla i, per tant, la càrrega de treball per a les 3.700 dones i 400 homes treballadors.

CCOO convoca una vaga de 24 hores avui dilluns, una altra dissabte, 1 de juliol, i una altra dissabte, 8 de juliol. Així mateix, recorda les concentracions per tot el territori davant de les botigues d'11.00 a 13.00 hores, segons la Comunitat Autònoma.

CCOO afegeix que la seva disposició i voluntat per negociar sempre és oberta, "per aquest motiu, la setmana que ve tornarem al SIMA".

contador