• Durant aquesta trobada, han quedat aprovats els comptes anuals i la gestió del Consell d'Administració d'Unicaja Banc el 2017
ep sedeunicajamalaga
EUROPA PRESS/ARCHIVO

La Junta d'Accionistes d'Unicaja ha aprovat la fusió per absorció d’EspañaDuero per Unicaja Banc. L'operació ha quedat aprovada també per la Junta General d'EspañaDuero. La formalització resta subjecta a les autoritzacions corresponents

  • 1,27€
  • 0,24%

L'entitat financera ha exposat durant la seva Junta General Ordinària d'Accionistes, celebrada avui a Màlaga, el desenvolupament de les actuacions del seu Pla de Negoci 2017-2020, després d'arribar amb èxit el 2017 a fites com la sortida a borsa, la reordenació del negoci de assegurances de vida i pensions o diverses actuacions relacionades amb el procés d'integració de la seva filial EspañaDuero.

Així mateix, Unicaja ha aprovat la renovació del Consell d'Administració, motivada per acabament de mandats, al qual s'incorporen Ana L. Bolado, Manuel Conthe, Maria Antònia Otero i Teresa Sáez. La proposta, en la línia amb els millors estàndards de govern corporatiu, inclou un major nombre de consellers independents i una significativa presència de conselleres.

Durant aquesta trobada, han quedat aprovats els comptes anuals i la gestió del Consell d'Administració d'Unicaja Banc el 2017, així com el repartiment de dividends, la distribució "més alta de la història" d'Unicaja i que equival a 2,1 cèntims per acció, un 17% més que el de 2016, el pagament del qual està previst el 10 de maig.

Durant la seva intervenció, el president d'Unicaja Banc, Manuel Azuaga, ha assenyalat que l'exercici 2017 ha estat "un any transcendental per a la nostra societat. Durant l’any hem afrontat importants reptes que hem aconseguit superar de manera satisfactòria i s'han establert les bases per al compliment dels nostres fins estratègics".

També s'ha referit a la intenció de l'entitat de continuar avançant en la direcció marcada pel Pla de Negoci 2017-2020 per al Grup, de creixement i creació de valor, "mantenint com a segell distintiu el compromís de les entitats originàries amb els seus territoris històrics", entre els quals destaquen Andalusia i Castella i Lleó, als mercats la posició és de lideratge, i amb les zones d'actuació tradicionals com Castella-La Manxa, Extremadura o Madrid.

Noticias relacionadas

contador