ep archivo   recurso de oryzon genomics 20240626173603
ORYZON GENOMICS - Archivo

La Junta General Anual d'Accionistes d'Oryzon Genomics, celebrada aquest divendres, ha aprovat una ampliació de capital, mitjançant aportacions dineràries i amb exclusió del dret de subscripció preferent, en un import efectiu de fins a 100 milions d'euros, que podria finançar el desenvolupament de nous fàrmacs o impulsar un dual listing al Nasdaq.

  • 1,77€
  • -1,78%

Els accionistes de la biofarmacèutica també han donat suport a la delegació a favor del Consell d'Administració de la facultat de fixar la data, el preu d'emissió (o el procediment per determinar-los) i altres condicions de l'emissió de conformitat amb el que preveu l'article 505 de la Llei de societats de capital.

De la mateixa manera, s'ha donat llum verda a l'informe anual i als comptes anuals corresponents a l'exercici 2023, a l'aplicació del resultat i a la gestió dels membres del Consell dAdministració.

També s'ha triat KPMG com a nova empresa d'auditoria per als anys 2024-2026 i s'ha ratificat la retribució dels membres del Consell d'Administració per a l'exercici 2023.

Els accionistes de la societat han aprovat tots els acords proposats pel Consell d'Administració amb vots favorables que van oscil·lar entre el 96 i el 79%.

Noticias relacionadas

contador