ep archivo   logo de faes farma
FAES FARMA - Archivo

La Junta General d'Accionistes de Faes Farma, celebrada aquest dimarts, ha aprovat el nomenament d'Eduardo Recoder de la Cuadra com a conseller executiu (CEO, per les inicials en anglès), la incorporació del qual serà l'1 de setembre, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 3,61€
  • 0,42%

Els assistents a la Junta també han donat el vistiplau que es fixi en deu el nombre de consellers de l'empresa, i després el màxim òrgan de govern de Faes quedarà compost per un 40% de dones i un 50% de consellers independents.

A l'ordre del dia figurava també l'aplicació del resultat corresponent a l'exercici 2023, que ha estat aprovada, fet que suposa que la companyia distribuirà un dividend complementari de 0,116 euros per acció el 8 de juliol, xifra que, unida al pagament de 0,039 euros per títol de gener, suposa un 'pay out' proper al 53% del benefici net del 2023.

De cara al dividend del 8 de juliol, Faes ha informat que les accions cotitzaran amb dret a cobrament fins al proper 3 de juliol, mentre que el dia 5 del mateix mes es determinaran els accionistes inscrits amb dret a rebre el dividend, que serà abonat tres dies després.

La Junta també ha aprovat la política de remuneracions dels consellers per als tres propers exercicis (2025-2027) després dels canvis incorporats, amb un nou conseller executiu i el canvi de categoria de president executiu a president no executiu.

Aquest dimarts també s'ha reunit el Consell d'Administració de la companyia, que ha acceptat la dimissió de Nuria Pascual Lapeña com a presidenta de la Comissió d'Auditoria i Compliment, i ha nomenat per al lloc de treball María Eugenia Zugaza Salazar, consellera independent.

Noticias relacionadas

contador