ep singapore airlines
Singapore AirlinesSINGAPORE AIRLINES

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha demanat a Singapore Airlines que la ruta entre Barcelona i Singapur, que actualment té escala a Milà, passi a ser directa, aprofitant la incorporació a la companyia dels nous avions Airbus 350-900.

Rull ha fet aquesta demanda durant l'acte de celebració de l'arribada oficial de l'Airbus A350-900 en la ruta Barcelona-Singapur, que ha tingut lloc aquest dilluns a l'Aeroport de Barcelona-El Prat amb l'assistència del vicepresident regional d'Europa de Singapore Airlines, Subhas Menon; del subdelegat del Govern espanyol a Catalunya, Emilio Ablanedo; del cònsol honorari de Singapur a Barcelona, Josep Manuel Basáñez, i de la directora de l'Aeroport de Barcelona, Sonia Corrochano.

L'Airbus A350-900, que ha aterrat a les 8.45 hores al Prat, és la primera d'aquestes característiques que opera una ruta regular a Barcelona i servirà la ruta Barcelona-Milà-Singapur cinc vegades a la setmana, segons ha informat Singapore Airlines en un comunicat.

Durant l'acte, Subhas Menon ha explicat que l'A350 "és un element clau de l'estratègia de creixement i de renovació de la flota de la companyia, ja que la seva eficiència operativa millorada brinda l'oportunitat d'obrir encara més rutes noves".

Per la seva banda, el conseller Josep Rull ha plantejat a la companyia que "amb un avió com l'A350, amb més autonomia i més eficiència en el consum de combustible, podria haver-hi una connexió directa entre Barcelona i Singapur, sense necessitat de fer l'escala tècnica a Milà".

"Hi ha 36.000 passatgers anuals en la ruta Barcelona-Singapur que, per si sols, donarien la possibilitat de fer aquesta connexió directa de forma rendible", ha assegurat Rull.

El conseller també ha reclamat una "gestió individualitzada" per a l'Aeroport de Barcelona de manera que pugui establir una política de taxes més agressiva i prioritzar les companyies regulars de vols intercontinentals.

Noticias relacionadas

contador