photo du logo d atos 20231016074747

El grup francès de consultoria informàtica Atos es dispara a la borsa aquest dilluns (+13%) després d'anunciar la dimissió del seu president, Bertrand Meunier.

  • 0,70€
  • -4,40%

La companyia ha informat que Meunier va anunciar la seva decisió d'abandonar els càrrecs com a president i director del Consell el 14 d'octubre passat. Alhora, ha indicat que el Comitè de Nominacions i Govern, presidit per Elizabeth Tinkham, directora independent principal, ha dut a terme un "minuciós procés de selecció" amb el suport d'una empresa de cerca executiva, avaluant tant candidats interns com externs.

A la reunió del 14 d'octubre, seguint la recomanació del Comitè de Nominacions i Govern, el Consell va aprovar per unanimitat els nomenaments de Jean Pierre Mustier com a president no executiu i de Laurent Collet-Billon com a vicepresident no executiu, amb efecte immediat.

El Consell d'Administració ha expressat el seu agraïment a Bertrand Meunier pels seus anys de dedicació i la seva "essencial contribució" com a president del Consell des del 2019, càrrec que ha exercit "amb integritat i responsabilitat".

"Durant el meu mandat com a president, la governança d'Atos s'ha enfortit amb un Consell d'Administració renovat, més internacional i diversificat. Recentment, el grup va donar la benvinguda a un nou CEO i un nou CFO que continuaran la transformació fonamental del grup. El meu compromís amb la transacció global i transformadora sempre ha estat impulsat per la preservació de l'interès corporatiu de l'empresa. Em complau cedir el lloc de president del grup a Jean-Pierre Mustier. El seu suport infrangible ha estat inestimable per a mi, i sé que l'equip directiu hi podrà comptar mentre treballen junts per portar el grup a l'èxit", ha declarat Bertrand Meunier.

Atos també ha informat aquest dilluns, en un altre comunicat, que la venda proposada de la seva filial Tech Foundations al grup EPEI de Daniel Ketínský tindria lloc al segon trimestre del 2024 a causa del temps previst per a l'aprovació regulatòria.

contador