dia supermercado sede

Dia ha anunciat aquest dijous que, com a conseqüència dels "persistents resultats negatius" de la seva filial Dia Brasil, s'ha aprovat la sol·licitud per part de Dia Brasil d'una 'recuperação judicial' (reorganització judicial), un procés de reestructuració sota dret brasiler amb l'objectiu d'"intentar superar la seva situació econòmica i financera actual".

Dia

  • 0,01€
  • -0,79%

La 'recuperação judicial' es refereix a un procediment legal similar al procés de fallida o insolvència, en el qual una empresa en dificultats financeres sol·licita protecció judicial per a reorganitzar les seves operacions i pagar els seus deutes.

Dia ha explicat que la sol·licitud de 'recuperação judicial' se circumscriu exclusivament a Dia Brasil i, per tant, no impacta en la situació financera d'Espanya i Argentina.

Amb motiu de la presentació dels resultats del 2023, el 29 de febrer passat, Dia va comunicar que les xifres s'havien vist impactades pel deteriorament d'actius al Brasil per 60 milions d'euros. A més, la setmana passada, Dia va comunicar el tancament estratègic de 343 botigues de baix rendiment i 3 magatzems allà.

Noticias relacionadas

contador