• "Em vull prendre un temps lliure per recarregar energies, estudiar diferents cultures i, després, buscar noves oportunitats internacionals de negoci", ha assenyalat
  • El passat mes de novembre anunciava la seva sortida de la companyia Adam Bain, director d'operacions de la xarxa social des de setembre de 2015
kathy chen twitter

Kathy Chen, directora de Twitter a la Xina des del passat mes d'abril, ha anunciat la seva marxa de la companyia, sumant-se així a la recent onada de canvis en diferents llocs executius en la multinacional de l'ocell blau.

  • 53,70$
  • 0,66%

"Ara que l'equip d'Àsia Pacífic de Twitter treballa directament amb els anunciants xinesos, és el moment adequat per deixar la companyia", anunciava Chen a través del seu perfil a la popular xarxa de 'microblogging'. "Vaig a prendre'm un temps lliure per recarregar energies, estudiar diferents cultures i, després, buscar noves oportunitats internacionals de negoci", va afegir l'executiva.

Tot i que la xarxa social es troba bloquejada a la Xina, Twitter manté una significativa base d'usuaris xinesos i nombroses companyies del gegant asiàtic tenen presència en la plataforma, segons 'Financial Times', que apunta que Kathy Chen era l'última integrant de l'oficina de Twitter a Hong Kong, després que l'empresa mudés les seves instal·lacions a la regió Àsia Pacífic a Singapur.

La sortida de Chen perllonga la desbandada d'alts executius de Twitter en els últims mesos, després que a mitjan desembre renunciessin el llavors màxim responsable tecnològic de la companyia, Adam Messinger, i Josh McFarland, que ocupava el càrrec de director de producte de la xarxa social.

Així mateix, el passat mes de novembre anunciava la seva sortida de la companyia Adam Bain, director d'operacions de la xarxa social des de setembre de 2015.

Twitter va anunciar a la fi d'octubre de 2016 una reestructuració que afectava al 9% de la seva plantilla amb l'objectiu de tornar a la rendibilitat en 2017, després de registrar pèrdues per valor de 103 milions de dòlars (99 milions d'euros) en el tercer trimestre del seu exercici fiscal.

En els nou primers mesos de l'exercici fiscal, Twitter va comptabilitzar pèrdues per valor de 290 milions de dòlars (279 milions d'euros), un 32% menys que en el mateix període de 2015, mentre que els ingressos van créixer un 20,22%, fins a 1.812 milions de dòlars (1.742 milions d'euros).