• El grup continua aconseguint contractes de projectes a Llatinoamèrica
ep presidente sacyr manuel manrique

La constructora espanyola Sacyr, que cau aquest dimecres un 2% al Continu, s'acaba d'adjudicar la seva primera concessió aeroportuària a Xile amb un projecte que compta amb uns 29 milions d'euros de pressupost segons ha informat la mateixa companyia a través d'un comunicat.

  • 3,28€
  • -0,42%

El projecte inclou l'ampliació i millora de la terminal de passatgers, la construcció de 152 estacionaments, ampliació dels accessos vehiculars al recinte, ampliació de la plataforma d'estacionaments d'aeronaus, entre altres actuacions.

La constructora espanyola espera duplicar l'actual capacitat de l'aeroport per rebre tres milions de passatgers

Amb aquestes millores, Sacyr s'espera duplicar l'actual capacitat de l'aeroport per rebre tres milions de passatgers, augmentant de 9.900 m2 a 16.000 m2 la superfície del terminal, i passant de cinc a sis ponts d'embarcament.

El Tepual és el quart aeroport en transport de passatgers de Xile que després de la seva remodelació s'espera enfortir l'oferta de vols des de i cap a la Regió dels Llacs amb alts estàndards d'infraestructura i serveis.

Aquesta adjudicació de la constructora se suma a altres recents, com el contracte d'un nou poliesportiu i la remodelació de dos estadis per als Jocs Panamericans de 2019 al Perú per 44 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador