albella sebastian cnmv
Archivo / EP

La Comissió Nacional dels Mercats de Valors (CNMV) ha advertit sobre l'existència de cinc entitats no registrades al Regne Unit que presten serveis financers, un cop rebuts avisos al respecte dels supervisor internacionals dels mercats.

  • 945,02$
  • 0,88%

Entre les cinc entitats hi figura un 'clon' de Blackrock, conegut com Blackrock Asset Management, del qual adverteix el regulador britànic, la FCA, i que opera a través de la pàgina 'web' 'www.blackrock.ga', explica en una nota la CNMV.

La resta de les entitats financeres no registrades són Aequitas Financial LLP, Global Fi Services Limited, MRTMarkets i HBFX Markets Limited, que en aquest últim cas desenvolupa les seves activitats a través de la 'web' 'www.hbxmarkets.com'.

L'article 17 del text refós de la Llei del Mercat de Valors recomana a la CNMV vetllar per la protecció dels inversors promovent la difusió de tota la informació que sigui necessària.

La CNMV recorda que la inversió a través d'entitats no autoritzades "comporta elevats riscos de pèrdua del capital", ja que actuen al marge dels controls establerts pels organismes supervisors.

Noticias relacionadas

contador