dia supermercado almacen
DIA

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • -1,56%

La CNMV (Comissió Nacional del Mercat de Valors) ha aixecat la suspensió de la cotització de DIA imposada a primera hora del matí mentre era "difosa una informació rellevant sobre l'entitat". L'organisme supervisor ha indicat que la distribuïdora d'alimentació pot començar a cotitzar des de les 14:30h, tot i que encara no s'ha mogut immersa en una forta subhasta de volatilitat.

L'organisme supervisor afirma que ha decidit dur a terme aquesta decisió de "suspendre cautelarment i amb efectes immediats la negociació de DIA" als següents mercats: "a la Borsa de Valors i el Sistema d'Interconnexió Borsària, en CAPI OTF de les seves emissions de renda fixa i en MEFF Societat Rectora del Mercat de Productes Derivats".

La suspensió ha estat aixecada després que DIA anunciés a través d'un fet rellevant que està ultimant un acord amb els seus bancs per refinançar el seu deute fins al 31 de maig de 2019. A més, ha nomenat Jaime García Legaz nou president del grup.

El grup ha anunciat també el nomenament de Borja de la Cierva Álvarez de Sotomayor com a nou conseller delegat en substitució d'Antonio Coto.

Noticias relacionadas

contador