bbva sabadell fusion

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha anunciat que admet a tràmit l'oferta pública d'adquisició (OPA) de BBVA sobre Banc Sabadell.

  • 1,83€
  • 1,81%
  • 9,47€
  • 1,24%

El regulador ha indicat que pren aquesta decisió en "entendre que el fullet i els altres documents presentats, després de la documentació complementària i les modificacions registrades el dia 4/06/2024, s'ajusten al que disposa aquest article".

D'aquesta manera es fa un nou pas en la tramitació de l'oferta d'acord amb allò que estableix la normativa que regula tots aquests processos.

En aquest sentit, i d'acord amb la normativa esmentada, la CNMV ha explicat que després de l'estudi de la documentació que aporti o se sol·liciti a l'oferent, "decidirà sobre l'autorització de l'oferta després de seguir els terminis i requisits prevists a l'article 21 del Reial decret 1066/2007, de 27 de juliol, sobre el règim de les ofertes públiques d'adquisició de valors. En el procediment també incidirà el que estableix l'article 26 de la norma esmentada sobre autoritzacions exigides per altres organismes supervisors i per les autoritats de defensa de la competència".

I és que, tal com matisa l'organisme, l'admissió a tràmit de la sol·licitud esmentada "no suposa cap pronunciament sobre la resolució relativa a l'autorització de l'oferta, o qualsevol dels seus termes i condicions, que s'haurà de produir d'acord amb els terminis i altres requisits previstos a l'article 21 de la precitada norma".

"L'adquisició resultant de l'oferta està subjecta al que preveu la Llei 10/2014, del 26 de juny, d'ordenació, supervisió i solvència d'entitats de crèdit i el Reial decret 84/2015, del 13 de febrer que la desenvolupa. D'acord amb l'article 26.2 del Reial decret 1066/2007, la CNMV no autoritzarà l'oferta fins que no se li acrediti l'obtenció de la no-oposició del Banc Central Europeu a l'operació”, ha conclòs el regulador.

Noticias relacionadas

contador