ep logogasolinera repsol
REPSOL

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha incoat un expedient sancionador contra Repsol Comercial per un possible incompliment dels compromisos adquirits en el marc de l'operació de compra de Societat Catalana de Petrolis (Petrocat).

  • 12,31€
  • 1,44%

En concret, l'organisme regulador afirma que hi ha indicis que Repsol hauria incomplert els compromisos de la secció C i de la secció I, recollits en la Resolució del Consell de la CNMC de 3 d'abril de 2014, quan Repsol va adquirir el control exclusiu de la catalana Petrocat.

L'organisme regulador afirma que hi ha indicis de no atendre als seus compromisos

Els compromisos de la secció C establien una obligació d'aprovisionament mínim per part de Repsol de producte (gasolines i gasoils) procedent de tercers operadors per a l'activitat de distribució de combustibles a través de les estacions de servei gestionades per Petrocat en règim de venda en ferm i per a l'activitat de vendes directes.

Per la seva banda, els compromisos de la secció obligaven Repsol a enviar a la CNMC un informe amb caràcter anual sobre el grau de compliment del compromís de la secció C.

La CNMC afirma que la incoació d'aquest expedient no prejutja el resultat final de la investigació, i afegeix que s'obre ara un període màxim de tres mesos per a la instrucció de l'expedient i per a la seva resolució per la CNMC.

Noticias relacionadas

contador