ep la presidenta de la cnmc cani fernandez en su intervencion en los cursos de verano de la apie en
APIE

La CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència) va aprovar un total de vuit operacions de concentració durant el mes de juny. Totes les adquisicions es van autoritzar en primera fase i sense compromisos, ja que no s'han detectat problemes per a la competència als mercats afectats, segons ha informat l'organisme en un comunicat.

La CNMC va autoritzar, l'1 de juny, l'operació consistent en l'adquisició de control exclusiu per part d'Oakview Capital, controlat en darrera instància per Davidson Kemper Capital Management, sobre el Grup Siro Corporativo.

L'organisme també va aprovar l'1 de juny la concentració consistent en l'adquisició del control exclusiu sobre el capital social de Tree Inversions Immobiliàries, que fins aleshores pertanyent a Merlin Properties, per part de BBVA.

El 22 de juny, la CNMC va autoritzar l'operació de concentració consistent en l'adquisició del control exclusiu per part de Kairos, de Dolan, controlada al 100% per la seva matriu Dralon.

També el 22 de juny, la CNMC va autoritzar l'operació de concentració consistent en l'adquisició del control exclusiu per part de Funeser d'una sèrie d'actius pertanyents a l'empresa Serveis Funeraris Verge de los Remedios.

Així mateix, aquell mateix dia va donar el vistiplau a l'operació de concentració consistent en l'adquisició del control conjunt per part d'Unicaja i Santa Llúcia sobre Ccm Vida i Liberbank Vida.

El mateix 22 de juny, la CNMC va autoritzar l'operació de concentració consistent en l'adquisició del control exclusiu per part de Prénatal de la unitat productiva de Toys R Us Iberia.

Així mateix, la CNMC va donar l'ok a l'operació de concentració consistent en l'adquisició del control exclusiu per part de G4S Mtl sobre Attenti mitjançant la compra del 100% del capital social emès d'Attenti.

Finalment, el 29 de juny del 2022, la CNMC va autoritzar l'operació de concentració consistent en l'adquisició per part de Marguerite sobre Rcc.

Noticias relacionadas

contador