vicepresidentas ceoe
CEOE

La Junta Directiva de CEOE, a proposta del president, Antonio Garamendi, ha designat com a noves vicepresidentes de l'organització Alejandra Kindelán, presidenta d'AEB, i María Helena Antolín, vicepresidenta de Grupo Antolín.

A més, la CEOE ha elegit el president de CEIM, Miguel Garrido, com a vicepresident primer.

La resta de vicepresidències es mantenen: Lorenzo Amor, president d'ATA; Gerardo Cuerva, president de Cepime; Íñigo Fernández de Mesa, president de l'IEE; Pilar González de Frutos, presidenta d'Unespa; Javier González de Lara, president de CEA; Salvador Navarro, president de CEV; Julián Núñez, president de Seopan; i Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball.

Durant la reunió s'ha aprovat la renovació d'Íñigo Fernández de Mesa, com a president de l'Institut d'Estudis Econòmics (IEE); Santiago Aparicio, com a president de l'Institut Superior d'Estudis Empresarials (ISEE); i Fátima Báñez, com a presidenta de la Fundació CEOE.

Així mateix, la Junta Directiva ha aprovat proposar al patronat de la Fundació CEOE el nomenament d'Inés Juste i Marina Serrano com a patrones i futures vicepresidentes, agraint la seva tasca com a vicepresidentes de CEOE durant l'últim mandat.

Una altra de les novetats és la creació d'una figura de coordinació territorial, que recau en Javier González de Lara; i una altra de coordinació sectorial, que exercirà Julián Núñez.

Noticias relacionadas

contador