• El president de Arquia Banca, Javier Navarro, ha afirmat que la trajectòria de Caixa Advocats "encaixa a la perfecció"
jaime navarro arquia

Arquia Banca ha formalitzat la compra de Caixa Advocats, fins ara integrada a Bantierra, després de rebre la preceptiva autorització del regulador, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Caixa Advocats mantindrà la mateixa marca, aportant al grup una plantilla d'uns 40 professionals, una cartera de més de 25.000 clients i un volum de negoci de 600 milions d'euros, gestionat a través d'una xarxa de 12 oficines, tres delegacions -dues d'elles especialitzades a oferir serveis per a empreses- i 18 agents financers.

Arquia Banca ha indicat que la integració efectiva suposa un significatiu reforç en el seu posicionament com a banca especialitzada en la gestió de grans patrimonis i en les necessitats de finançament dels col·lectius de perfil professional. Mitjançant aquesta operació, avança cap al seu objectiu de creixement fixat fins el 2019 en el pla estratègic, que inclou per aquest any la seva conversió a entitat bancària i l'inici de la seva expansió al mercat portuguès.

El president d'Arquia Banca, Javier Navarro, ha afirmat que la trajectòria de Caixa Advocats "encaixa a la perfecció" en el model de banca especialitzada en l'assessorament a professionals d'Arquia Banca, i ha afegit que aquesta integració els permet seguir creixent, acostant-se al col·lectiu d'advocats.

Des de 2016 Arquia Banca ha potenciat molt el seu segment de banca privada i la gestió de grans patrimonis, gràcies a la compra d'un paquet majoritari de la societat d'assessorament financer PROFIM, amb una cartera de més de 1.000 clients i un volum de negoci gestionat de 350 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador