ep recursopharmamar 20190325181903
PHARMAMAR - Archivo
47,98€
  • 0,46€
  • 0,97%

PharmaMar ha anunciat aquest dilluns que l'ASCO (American Society of Clinical Oncology) ha seleccionat el seu assaig en Lurbinectedina per a la seva presentació oral.

Durant aquesta presentació oral es faran públics els resultats referits a l'estudi de Lurbinectedina, en monoteràpia, amb els 105 pacients que han participat.

PharmaMar ja va anunciar que l'assaig s'ha assolit l'objectiu primari, tant per l'investigador com per l'IRC (Independent Review Committee). El Dr. Paz-Ares i la direcció de PharmaMar organitzaran una conferència telefònica després de la presentació de les dades, sobre la qual s'informarà més endavant.

La cotitzada espanyola puja lleugerament al Continu i no sembla veure impulsada especialment per aquesta notícia. Amb tot, PharmaMar ja va pujar el passat 25 de març després d'anunciar avenços en aquest mateix assaig dut a terme amb Lurbinectedina en casos de càncer de pulmó.

Es tracta d'un assaig multicèntric d'un sol braç, en què participen 105 pacients de 38 centres en nou països d'Europa i els EUA, que estudia la seguretat i eficàcia de Lurbinectedina en càncer de pulmó microcític recidivant. La companyia ha avançat que els resultats seran presentats en un pròxim congrés mèdic.

Noticias relacionadas

contador