air france klm en discussions avec apollo pour un investissement de 500 millions d euros

L'holandesa KLM Royal Dutch Airlines planeja cancel·lar fins a 20 vols d'anada i tornada a destinacions europees cada dia fins a finals d'agost, com a última mesura de l'aerolínia per alleujar la pressió a l'aeroport d'Amsterdam Schiphol.

La pressió laboral a l'aeroport és actualment "incessant", ja que tant l'aeroport d'Amsterdam Schiphol com el KLM s'enfronten a l'escassetat de personal. "Les mesures de KLM pretenen restablir l'estabilitat operativa, alleujant així la pressió sobre el personal de Schiphol i KLM", ha dit l'aerolínia en un comunicat.

KLM Royal Dutch Airlines ha precisat que, fins al 28 d'agost, cancel·larà entre 10 i 20 vols d'anada i tornada a destins europeus al dia. Així mateix, també restringirà "fortament" la venda de seients restants als vols KLM i KLM Cityhopper a destinacions europees.

"D'aquesta manera, s'alliberarà espai per als clients que tornin a reservar si el vol es cancel·la. Aquesta mesura complementarà l'actual restricció de les vendes, a fi de donar cabuda als passatgers que hagin de tornar a reservar després de perdre el seu vol a causa de les llargues cues a Schiphol i per complir amb les restriccions que Schiphol ha imposat sobre el nombre de passatgers que embarquen localment”, ha explicat la companyia.

KLM ha afegit que els clients que no puguin volar seran informats oportunament i se'ls tornarà a reservar a un altre vol. "En la majoria dels casos, aquest vol sortirà el mateix dia o el més a prop possible de la reserva original", ha indicat. Els passatgers no s'hauran de posar en contacte amb KLM, sinó que seran informats per KLM o pel seu agent de viatges.

KLM confia que aquestes mesures garanteixin una gestió fluida dels vols entrants i sortints a les properes setmanes i reafirma que són temporals.

Noticias relacionadas

contador