ep archivo   el banco suizo julius baer
TWITTER / @PERUNEWSPAPERS - Archivo

El Consell d'Administració del banc suís Julius Baer ha nomenat nou conseller delegat Stefan Bollinger, actual codirector de gestió privada de patrimonis per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica de la companyia Goldman Sachs, en substitució de Nic Dreckmann. L'entitat helvètica ha precisat que Bollinger començarà a exercir les seves noves funcions "com a molt tard" l'1 de febrer de 2025.

Bollinger compta amb tres dècades d'experiència als mercats financers, on ha exercit diverses funcions a les àrees de negociació, estructuració, vendes, tresoreria i gestió de patrimonis. Durant la seva carrera, va treballar a Hong Kong, Londres, Luxemburg, Nova York i Zuric. Stefan Bollinger es va incorporar a Goldman Sachs el 2004 i n'és soci des de fa 14 anys.

Abans d'incorporar-se a Goldman Sachs, va treballar a JP Morgan a Londres. Sota la seva direcció, durant els últims cinc anys el negoci de Goldman Sachs a Europa, Orient Mitjà i Àfrica "ha duplicat amb escreix" els actius gestionats dels clients. El nou CEO és president del Patronat de la London School of Architecture, patró d'AllChild, una organització benèfica centrada en la mobilitat social, i patró de la Royal Academy of Arts de Londres.

Romeo Lacher, president de Julius Baer, ​​ha donat la benvinguda a Bollinger a l'entitat i ha destacat la seva "excel·lent trajectòria en banca global i gestió de patrimonis". "Stefan va dirigir i va construir destacats negocis, la majoria en la intersecció de la gestió de patrimonis i els mercats de capitals. La seva experiència combina un coneixement exhaustiu del risc, els productes i la manera d'oferir valor als clients de gestió de patrimonis globals mitjançant la creació de negocis escalables centrats en el client", ha subratllat el president del banc suís.

Segons Lacher, Bollinger aporta a Julius Baer "una combinació única de lideratge, capacitat d'atenció al client i do de gent, amb coneixements tècnics sòlids i experiència funcional". Sota el seu lideratge, prossegueix el president, Julius Baer “es convertirà en el banc privat líder i crearà les millors condicions per a un creixement sostenible. Les nostres prioritats per aconseguir-ho són crear valor per a clients i accionistes en tot allò que fem, reforçar i garantir una gestió riscos d'avantguarda i fomentar una cultura d'excel·lència”.

Així mateix, el president de Julius Baer ha agraït a Dreckmann la seva tasca com a conseller delegat interí de l'entitat "en un moment decisiu". "Nic i el seu equip han fet un excel·lent treball al capdavant de Julius Baer en un moment difícil, amb gran atenció als nostres clients i a l'obtenció de resultats sòlids. Nic seguirà dirigint el grup fins a l'arribada de Stefan i garantirà un traspàs sense contratemps". Després del relleu, esperem seguir comptant amb Nic com a membre del Comitè Executiu”, ha sentenciat.

contador