• Siemens Gamesa cau un 0,7% fins als 11,6 euros
siemens gamesa rueda prensa
SIEMENS GAMESA

JP Morgan ha rebaixat el preu objectiu de Siemens Gamesa fins als 11,7 euros des dels 11,8 euros previs. Una rebaixa que arriba per l'actualització de la seva estimació de resultats en què preveuen que els marges siguin de 7,5%, enfront dels 7,8% anteriors. A més, l'entitat nord-americana ha assenyalat que prefereix Vestas a Siemens Gamesa.

  • 18,05€
  • 0,00%

JP Morgan explica que prefereixen Vestar perquè el risc d'execució és menor, a més, apunta que té millor valoració. "Esperem que Vestas lliuri un marge operatiu subjacent de 9,7% el 2019 mentre que el de Siemens Gamesa serà de 7,1%", apunten a l'informe.

Prèviament, JP Morgan considerava que anava a entrar més inversions el 2018. Les accions de Siemens Gamesa cotitzen amb caiguda del 0,7% fins als 11,6 euros. Així mateix, han rebaixat el marge inferior per a l'any 2019 en 30 punts bàsics fins al 8% per reflectir la pressió de costos als EUA, que repercutirà més en el negoci en terra per a Siemens Gamesa.

No obstant això, avisen que l'impacte dels costos dels EUA també repercutirà en Vestas en què han retallat el marge per a l'estimació dels resultats de 2018 en 50 punts bàsics.

D'altra banda, consideren que l'augment en els preus de l'acer tindrà un impacte modest en els marges. "L'acer en components (com ara coixinets, generador, etc.) és un problema menor, ja que alguns en són absorbit pels proveïdors, és un problema important per a les torres que són generalment fets d'acer", apunten a l'informe.

Noticias relacionadas

contador