carlos torres (bbva) resultados 2019 portada
Alberto Sánchez

Els experts de JP Morgan han elevat mínimament el preu objectiu de BBVA fins als 5,60 euros des dels 5,55 euros després de la publicació dels seus comptes de 2019. Al mateix temps, reiteren el seu consell de 'neutral'. Aquest preu objectiu nou suposa atorgar a l'entitat un potencial de revaloració del 20% des dels nivells actuals de cotització.

  • 9,55€
  • 2,34%

"Un bon acompliment del marge d'interessos i un bon rendiment a Turquia podrien impulsar una millora del potencial de creixement del benefici per acció d'un sol dígit", assenyalen aquests experts.

BBVA va presentar els seus resultats del quart trimestre i de 2019 divendres passat. El benefici del banc va caure un 35% l'any passat per la plusvàlua de la venda de BBVA Xile en 2018 i l'ajust pel fons de comerç als EUA en el quart trimestre de l'exercici (1.318 milions). En el quart trimestre estanc, el benefici va quedar en negatiu: -155 milions. Excloent l'ajust del fons de comerç dels EUA, el benefici atribuït trimestral va ser de 1.163 milions, un 14,9% més que en el mateix període de 2018.

En general, el consens d'analistes ha valorat bé els comptes de BBVA, subratllant la bona evolució a Mèxic i Turquia i la tendència de creixement d'ingressos del grup. Igualment, com JP Morgan, es destaca la bona evolució del marge d'interessos i de les comissions netes en comparativa trimestral.

"Estabilitat a Espanya, millora a Mèxic, Turquia i Amèrica del Sud que compensen la contracció als EUA", assenyalen des de Renda 4.

Noticias relacionadas

contador