ep el presidente de inditex pablo isla
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo
51,86€
  • -0,06€
  • -0,12%

Inditex publica els resultats del seu tercer trimestre fiscal el proper 15 de desembre. Després de recuperar-se durant el segon trimestre (benefici de 214 milions) -durant el primer va perdre 409 milions d'euros- i celebrar-ho amb fortes alces en borsa el passat 16 de setembre, els experts de JP Morgan no esperen que en aquesta ocasió les xifres tinguin un efecte catalitzador tan potent.

"Després de la recuperació que han registrat els títols (d'Inditex) durant els últims tres mesos (...) veiem una possibilitat limitada de revaloritzacions amb la propera presentació (de resultats)", anticipen des del banc d'inversió nord-americà.

JP Morgan estima que les vendes durant el període (excloent-ne l'impacte de les divises) baixaran un 10%, amb el rendiment deteriorant-se des de mitjans d'octubre i des d'ara per la segona onada de la COVID-19 i les restriccions associades en molts dels seus mercats.

"El novembre estimem que un 20% de les botigues d'Inditex estaven tancades cosa que, per tant, pesarà en qualsevol actualització comercial que es proporcioni", precisen.

Per la seva banda, aquests analistes preveuen que les vendes en línia segueixin proporcionant "un fort suport" i que Inditex mostrarà "una vegada més" la seva flexibilitat d'OPEX (despeses operatives) i gestió d'inventari.

JP Morgan té un consell de 'sobreponderar' per a Inditex, amb un preu objectiu de 22 euros. La tèxtil cotitza actualment als 27 euros.

Noticias relacionadas

contador