ep archivo   recurso de oryzon genomics 20230627085103
ORYZON GENOMICS - Archivo

Els analistes de Jefferies han reduït el preu objectiu de les accions d'Oryzon Genomics en un 8%, des dels 2,50 euros anteriors als 2,30 euros, a causa dels dubtes sobre vafidemstat, l'inhibidor d'LSD1 de la companyia en desenvolupament clínic per al tractament de trastorns psiquiàtrics com el TLP i l'esquizofrènia. Tot i això, en mantenen la seva recomanació de comprar, amb un potencial alcista del 29%.

  • 1,89€
  • 0,00%

En concret, l'agència ha detallat que la reducció de la valoració "reflecteix l'eliminació de l'oportunitat d'Alzheimer per a vafidemstat, parcialment compensada per una dilució menor per garantir suficient finançament a curt termini".

"Oryzon busca un soci per continuar la progressió de vafidemstat, probablement depenent de la claredat sobre el camí regulatori a seguir. Pendent de visibilitat sobre un soci, eliminem de la nostra valoració l'oportunitat potencial a Alzheimer (anteriorment 0,5 euros per acció en vendes) màximes de 2.000 milions de dòlars al 15%”, detallen.

Tot i això, identifiquen "recents vents de cua favorables" al sector, amb "fusions i adquisicions que mostren l'interès farmacèutic en la neurociència".

Les seves previsions de futur inclouen "un desenvolupament exitós de vafidemstat per al trastorn límit de la personalitat (TLP) i l'esquizofrènia, que podria generar un pic de 650 milions d'euros en vendes, amb claredat regulatòria esperada per al segon semestre del 2024".

Així, esperen que l'Administració d'Aliments i Medicaments dels EUA (FDA, per les seves inicials en anglès) "doni suport a la progressió de vafidemstat a un programa de Fase III, tot i que l'assaig PORTIC de Fase IIb no tenia significació estadística als dos criteris de valoració primaris".

Entre els arguments a favor d'una progressió de vafidemstat, destaquen que "la seguretat va ser encoratjadora, en no tenir els esdeveniments adversos dels antipsicòtics que se sap que limita el compliment quan s'usen fora del que s'ha indicat per al TLP".

"Per últim, esperem que l'FDA reconegui que el TLP és una indicació difícil, per a la qual no hi ha fàrmacs aprovats ni criteris de valoració definits per la normativa reguladora, per això és possible que l'agència vegi amb bons ulls els senyals d'eficàcia i el perfil de seguretat de vafidemstat", conclouen.

Noticias relacionadas

contador