ep archivo   izertis 20240702084803
IZERTIS - Archivo

La consultora tecnològica Izertis ha adquirit la companyia britànica Projecting, especialitzada en el sector financer. Es tracta de la primera incorporació d'una empresa del Regne Unit, i respon així a un dels grans eixos del Pla Estratègic 2027: l'expansió a Europa i als EUA.

  • 9,14€
  • 0,44%

Aquesta és la primera operació d'adquisició de la companyia el 2024 i s'afegeix a les altres 38 operacions realitzades durant gairebé 28 anys d'existència.

Projecting va tancar el 2023 amb una facturació de 5,3 milions de lliures. La seva integració aporta a Izertis un equip de 60 persones.

Per al CEO i president d'Izertis, Pablo Martín, la incorporació de Projecting suposa "un decidit pas del nostre pla estratègic per convertir-nos en una companyia realment global, amb capacitat d'atendre els grans clients multinacionals als diferents mercats on tenen presència".

Per la seva banda, els socis de Projecting, David Hamilton i David Ferrin, assenyalen que els negocis de les dues empreses són complementaris i que estan alineades estratègicament: “Pertànyer a Izertis ens permetrà fer un pas més en el nostre creixement, amb accés a productes i equips que afavorirà un millor i més gran servei als nostres clients. El nostre objectiu estarà enfocat a liderar el creixement de la companyia al Regne Unit i als serveis financers”.

contador