ep archivo   el presidente de izertis pablo martin
IZERTIS - Archivo

La consultora tecnològica Izertis avança en la seva expansió internacional amb l'adquisició de la suïssa Digiswit. La companyia de consultoria TI, ubicada a Ginebra, és la segona integració internacional realitzada aquest any després de la britànica Projecting, seguint el full de ruta fixat al Pla Estratègic 2027 que posa l'accent sobre els mercats d'Europa i Amèrica del Nord.

  • 10,15€
  • -0,49%

"Amb Digiswit, Izertis reforça la seva presència al país helvètic als sectors farmacèutic, financer, al d'indústria i en alimentació, i incorpora nous i rellevants clients europeus", ha destacat l'empresa.

Creada el 2021, Digiswit ofereix serveis de consultoria informàtica, especialitzats en IT-4-IT Support, la integració de sistemes i en solucions Legal Tech. L'experiència de la companyia s'estén pels sectors del luxe, el dels esports i el del transport marítim. Va tancar el 2023 amb una facturació superior als 2 milions d'euros i aportarà a Izertis un equip de 28 persones.

"Continuem amb la nostra forta expansió internacional centrats en els principals mercats d'Europa i Amèrica del Nord, cosa que ens permet arribar a alguns dels clients més importants de Suïssa, així com reforçar la nostra presència en sectors fortament representats en aquell país com el farmacèutic, el financer, l'alimentari o l'industrial", assenyala el CEO i president d'Izertis, Pablo Martín.

L'enginyer informàtic Carlos García, CEO de Digiswit, per part seva, ha expressat la seva satisfacció per l'operació i el seu agraïment a Izertis "per la seva confiança en la nostra empresa per al seu projecte d'expansió internacional. El suport d'Izertis serà fonamental perquè seguim innovant i expandint les nostres capacitats al mercat suís. Junts aconseguirem assolir grans èxits, explorar nous sectors i superar nous desafiaments”. Assegura, així mateix, que aquesta integració ofereix importants “oportunitats de creixement”.

El Pla Estratègic 2027 d'Izertis preveu assolir els 250 milions d'euros d'ingressos i els 33 milions d'Ebitda al tancar aquest exercici. Al costat de l'expansió internacional, els eixos principals són el reconeixement de marca, l'avenç en la seva diferenciació i el salt al mercat continu (cotitza al BME Growth des del novembre del 2019).

Noticias relacionadas

contador