ep archivo   sede de unicaja banco 20230215154303
UNICAJA BANCO - Archivo

El Consell d'Administració d'Unicaja Banco ha acordat designar com a conseller delegat Isidro Rubiales, que substituirà Manuel Menéndez, segons ha informat l'entitat a través d'un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 1,19€
  • 1,89%

Cal recordar que Menéndez va ser cessat el passat 1 de juny com a part del procés de remodelació del Consell d'Administració a l'entitat malaguenya després de l'acord de fusió amb Liberbank el juliol del 2021.

"El Consell d'Administració d'Unicaja Banco, durant la sessió celebrada l'1 de juny de 2023, ha acordat per unanimitat, amb l'objectiu d'avançar de manera més àgil i eficaç en la definició del model de governança del banc d'acord amb les previsions del projecte comú de fusió entre Unicaja Banco i Liberbank, el cessament en el càrrec de conseller delegat Manuel Menéndez Menéndez”, notificava llavors.

Ara, el nomenament acordat es farà efectiu una vegada obtingudes les autoritzacions reguladores corresponents.

D'aquesta manera, es culmina la remodelació de la cúpula del banc després que l'acord d'integració amb Liberbank recollís que s'establia a finals de juliol com a data límit per al canvi de governança.

Unicaja va registrar durant el primer semestre de l'any un benefici net de 148 milions d'euros, xifra que suposa un descens del 13% respecte als guanys del mateix període de fa un any.

Noticias relacionadas

contador