ep recurso de la startup instacart
INSTACART

L'empresa nord-americana Instacart, especialitzada en el lliurament d'aliments a domicili, ha fixat el preu de la sortida a borsa a Wall Street en 30 dòlars per acció, el màxim de la forquilla prèviament establerta entre 28 i 30 dòlars per títol.

Aquest preu ha elevat la valoració d'Instacart per al debut borsari, que es produirà aquest dimarts, fins als 9.900 milions de dòlars.

Instacart té previst col·locar al mercat 22 milions d'accions, als quals se sumaran 3,3 milions de títols més durant els 30 dies següents.

El negoci d'Instacart consisteix a associar-se amb més de 1.400 marques minoristes nacionals, regionals i locals per facilitar els serveis de compres i entrega en línia des de més de 80.000 botigues, a través de la plataforma Instacart Marketplace.

Fundada el 2012, Instacart va aconseguir una valoració propera a 40.000 milions de dòlars durant la pandèmia, encara que ara el seu valor s'ha ajustat a una situació més real de mercat.

La seva sortida a borsa està precedida de l'èxit borsari d'Arm, que es va disparar un 25% en el debut borsari la setmana passada. Tot i que aquesta setmana ha corregit part d'aquesta revaloració.

"Instacart fa possible que milions de persones obtinguin els aliments que necessiten dels minoristes que estimen, i que aproximadament 600.000 compradors d'Instacart guanyin recollint, empacant i lliurant comandes en el seu propi horari flexible", segons explica la companyia.

contador