ep archivo   espana economia  indra obtiene un beneficio neto de 90 millones de euros en el primer
INDRA - Archivo

Indra ha tancat aquest dimarts amb Northrop Grumman l'adquisició de l'empresa britànica Park Air, amb l'objectiu de "reforçar" la seva posició respecte als sistemes de comunicacions terra-aire per als negocis de trànsit aeri, aeroespacial i de defensa, ha comunicat l'entitat.

  • 16,70€
  • 2,96%

Així, després de l'aprovació de les autoritats competents, la companyia tanca un procés de compra que va iniciar el mes de juny passat, quan va assolir un primer acord vinculant d'adquisició amb Northrop Grumman.

Gràcies a aquesta adquisició, la filial d'Indra al Regne Unit comptarà amb més de 120 treballadors i una "sòlida" xarxa de socis que li "permetrà subministrar sistemes de comunicacions civils i militars a més de 100 països".

Entre els principals clients hi figuraran proveïdors de serveis de navegació aèria (ANSP), aeroports, integradors de sistemes i organitzacions militars governamentals.

En aquest sector, Indra competeix al programa NEXCOM Versió 3 (V3), que està licitant l'Administració Federal dels Estats Units (FAA) per reemplaçar les ràdios terra-aire en servei que estan arribant al final de la seva vida útil. Durant més de 25 anys, Park Air ha subministrat els seus sistemes de comunicacions a aquest client.

Davant d'aquesta notícia, el president d'Indra, Marc Murtra, ha destacat que "aquesta operació consolida la posició d'Indra al Regne Unit com a empresa tecnològica d'avantguarda en sectors crítics i impulsa la nostra presència a mercats estratègics".

Per part seva, la directora general d'Indra Park Air, Fiona Thompson, ha assenyalat que "formar part d'Indra ens obre les portes a alguns dels projectes de trànsit aeri i defensa més avantguardistes del món i millora la nostra capacitat per seguir innovant i lliurant sistemes de comunicacions excepcionals".

Noticias relacionadas

contador