ep imagen de la sede de indra
INDRA

El Ministeri de Defensa de Corea del Sud ha adjudicat a Indra el subministrament i implantació de sistemes de vigilància i gestió de trànsit aeri per reforçar la seguretat i el control de les operacions a les principals bases de la seva Força Aèria.

  • 16,59€
  • -0,66%

Es tracta d'un projecte adjudicat a Indra en licitació internacional en competència amb les principals empreses de defensa i de trànsit aeri dels Estats Units i del món. És també el primer contracte que li confia la Força Aèria de la República de Corea del Sud (ROKAF).

Els sistemes, que es lliuraran al llarg de quatre anys, ajudaran a gestionar de manera segura els moviments de les aeronaus i reforçaran l'eficàcia de la Força Aèria en les seves missions.

La companyia implantarà radars primaris de banda S, dotats de múltiples maneres d'operació, que incorporen contra-contra mesures electròniques (ECCM, Electronic Counter-Counter Measures) basades en tècniques d'agilitat en freqüència. Aquests sistemes treballaran de forma combinada amb radars secundaris, amb capacitat d'identificació Amic-Enemic, que disposen de diferents modes d'interrogació, tant civils com militars.

Noticias relacionadas

contador