ep archivo   sede de indra 20211217120604
INDRA - Archivo

Indra ha subministrat a KAC (Korean Airport Corporation) sistemes de torre InNOVA, 13 posicions de controlador i un sistema radar de superfície de Terma, per al projecte d'expansió que s'està duent a terme a l'aeroport de Jeju.

  • 17,18€
  • 2,38%

El contracte ha estat signat pel consorci integrat per Indra, Hanjin Information Systems i Telecomunications Co, responsable de la infraestructura, i ERA, que està instal·lant del sistema sensor de multilateració (MLAT).

La multinacional espanyola ha explicat en un comunicat oficial que el sistema de torre InNOVA reforça la seguretat i l'eficiència de les operacions a terra, facilitant als controladors aeris una completa visió de l'aeronau, vehicles i altres objectes en moviment.

El cap de vendes internacionals d'Indra, Tomas Lubeck, va dir: "El nostre sistema ja s'està utilitzant a l'aeroport d'Incheon a Seül, així com a molts dels aeroports més grans del món. A Incheon vam poder reduir al mínim el temps necessari per a la seva instal·lació, cosa que va resultar crítica per al projecte".

La ruta que uneix Jeju i Seül ha estat durant diversos anys la que ha registrat més trànsit a tot el món, amb 85.880 vols el 2021, xifra que equival a una mitjana de 235 vols i 48.000 passatgers, tal com informen al comunicat.

Noticias relacionadas

contador