indra dubai

Indra s'ha adjudicat un nou contracte de Dubai Aviation Engineering Projects (DAEP). La companyia subministrarà sistemes d'aterratge instrumental (ILS) Normarc i sistemes de mesura de distància (DME) per modernitzar la pista nord de l'aeroport de Dubai, el hub aeri internacional més gran del món.

  • 16,68€
  • 1,40%

Indra ha explicat que l'"ajustat termini d'implantació" del sistema fa que aquest contracte sigui "especialment complex".

“Quan una feina és realment urgent és important comptar amb un soci professional al teu costat. Mantenim una relació excel·lent amb DAEP i estem segurs de l'èxit que assolirem en aquest projecte emblemàtic. Els aeroports de Dubai compleixen els estàndards més elevats i estem orgullosos d'haver estat elegits de manera repetida com a subministradors”, comenta Eldar Hauge, CEO d'Indra a Noruega.

Indra subministrarà sistemes d'aterratge amb antena ultra ampla, Normarc Ultrawide Localizer, que permeten a l'aeroport millorar la capacitat reduint la separació entre aeronaus en pistes i plataforma. Un sistema similar ja es va instal·lar el 2017 a la pista sud i s'empel·la en altres aeroports internacionals capdavanters, com el de Heathrow i Zuric.

Noticias relacionadas

contador