ep archivo   sede de indra 20211217120604
INDRA - Archivo

Indra implantarà a Corea del Sud el primer radar 3D d'aviació civil que entrarà en servei a tota Àsia i que reforçarà la seguretat aèria en una de les rutes amb més trànsit i més complexes de gestionar del món: l'aerovia A593, que connecta el Japó amb la Xina i Corea del Sud i que és la porta d'entrada per als vols procedents d'Amèrica del Nord.

  • 16,68€
  • 1,40%

Segons s'ha comunicat en una nota de premsa, la companyia instal·larà aquest radar 3D de llarg abast a l'illa coreana de Jeju.

El sistema operarà de forma combinada amb un radar secundari completament digitalitzat i un sistema de vigilància ADS-B, que arreplega la informació emesa automàticament per les aeronaus en vol. La fusió de totes les dades aportades pels sensors d'Indra oferirà una visió molt més precisa i multiplicarà la seguretat.

Els radars tridimensionals són els únics capaços de determinar de manera completament autònoma l'alçada a la qual vola una aeronau, a diferència dels tradicionals, que interroguen l'avió per recollir aquesta informació. Són radars que escombren electrònicament amb centenars de polsos d'energia independents tot l'espai aeri que vigilen. "És com si múltiples radars treballessin de manera coordinada per determinar la posició en longitud, latitud i elevació de cada aeronau", expliquen des de la companyia.

Amb més de 220 milles d'abast, el sistema reforçarà la vigilància al sud de l'illa Jeju, arribant fins al punt Atoti on els controladors coreans traspassen els vols als seus col·legues xinesos.

L'avançat processament digital del senyal permetrà operar sota les condicions climatològiques més extremes, eliminant sorolls i interferències per assegurar la millor visió.

Noticias relacionadas

contador